Hoppa till textinnehållet
Bilden visar en gren med höstlöv

FOTOTÄVLING

 

Under 2022 kommer vi att ha fyra fototävlingar. En för vinter, vår, sommar och höst. Fototävlingarna går ut på att skicka in bilder på respektive årstid när tävlingen annonseras på våra sociala kanaler. Håll utkik! Bilderna kommer sedan att användas i nästa års almanacka. Efter varje årstid kommer vinnarna att presenteras och visas upp här på vår Facebooksida och på våra andra sociala kanaler. 

 

Vi är nyfikna på vilka pärlor som finns i vårt närområde och vill passa på att skicka med en uppmaning om att fotografera dina promenader, fikapauser och olika äventyr. Skicka sedan in din bild till oss och ha chansen att komma med i vår almanacka och marknadsföring!

 

Vi eftersöker nu HÖSTBILDER från vårt närområde! 

 

De vinnande bidragen kommer att komma med i vår almanacka för år 2023 och kan komma att användas i vår marknadsföring och våra sociala kanaler.

Vinnaren av månadens bild erhåller också 500 kr i en valfri fond! 

 

Tävlingsregler:

- Skicka in ditt bidrag senast 31 oktober.

- Bilderna ska vara i liggande format.

- Bilderna får ej innehålla människor där ansiktet syns tydligt.

 

Skicka in ditt bidrag till tavling@tidaholms-sparbank.se med ditt namn, adress, telefonnummer och en kort beskrivning av vad bilden föreställer.

 

Skicka in ditt bidrag till tavling@tidaholms-sparbank.se med ditt namn och en kort beskrivning av vad bilden föreställer.

 

Lycka till och ut och fota!  Vi ser fram emot era bidrag!