Hoppa till textinnehållet

Kort

Att betala med kort är snabbt och smidigt. Om du betalar med bankkort så dras pengarna från ditt konto. Om du använder ett betal- och kreditkort så betalar du senare med månadsfaktura. Hos oss kan du välja mellan olika Mastercard och Maestro.

Våra bankkort – pengarna dras från kontot

Våra betal- och kreditkort – betala i efterhand med månadsfaktura

Räkneexempel betal- och kreditkort

Räkneexempel Betal- och kreditkort Mastercard

 • Ränta för närvarande 10,95 % (2020-02-05), rörlig. Årsavgift: 195 kr.
 • Utnyttjad kredit på 20 000 kr: effektiva räntan är för närvarande 11,18 % och det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 154 kr.
 • I ovan exempel återbetalas krediten med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (1763 kr/månad i snitt) och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjats utan avgift för kontantuttag.

*Förutsatt att du inte redan har reducerad årsavgift på ett betal- och kreditkort.

Räkneexempel Betal- och kreditkort Mastercard Guld

 • Ränta för närvarande 10,95 % (2020-02-05), rörlig. Årsavgift: 495 kr.
 • Utnyttjad kredit på 70 000 kr: effektiva räntan är för närvarande 10,62 % och det sammanlagda belopp som ska betalas är 73 853 kr.
 • I ovan exempel återbetalas krediten med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (6 154 kr/mån i snitt) och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjats utan avgift för kontantuttag.

*Förutsatt att du inte redan har reducerad årsavgift på ett betal- och kreditkort.

Våra företagskort – kopplat till konto eller faktura

Hantera ditt kort

Tips!

Mer om våra kort

Hur kan vi hjälpa dig?

 • Vilket kort passar dig?

  Bankkort eller betal- och kreditkort? Här hittar du information om alla våra kort. Du kan jämföra kort och ta reda på vilket som passar dig bäst.

  Våra kort
 • Använd ditt kort säkert

  Att handla med kort är tryggt och säkert. Här får du tips om vad du ska tänka på när du tar ut pengar och handlar med ditt kort.

  Använd ditt kort säkert
 • Blippa vid småköp

  Du som har ett bankkort Mastercard eller ett betal- och kreditkort Mastercard kan godkänna småköp utan att ange din PIN-kod. Du behöver bara blippa ditt kort mot terminalen.

  Blippa kontaktlösa betalningar
 • Handla med ditt kort på nätet

  Att betala med kort på nätet är enkelt och tryggt. Det innebär flera fördelar som exempelvis försäkringar och möjligheten att reklamera köp.

  Handla med ditt kort på nätet

Spärra ditt betalkort MasterCard

Om du har blivit av med ditt kort behöver det spärras omedelbart. Ring +46 8 411 10 11 för att spärra ditt kort. Linjen är öppen dygnet runt.

Spärra ditt kort