Meny
Vi är Tidaholms Sparbank
Personal
Styrning
Samhällsengagemang
Vår verksamhet

Vill du jobba på Tidaholms Sparbank?

The staff

Hos oss finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Att forma din egen och andras framtid. Skapa växtkraft genom idéer och kapital. Förändrar, förbättra och förverkliga. Öppna nya dörrar och stänga gamla. Välkommen att jobba hos oss!

Intresserad av att arbeta på Tidaholms Sparbank?

Just nu söker vi en rådgivare till Tidaholms Sparbanks kontor i Mullsjö.

Välkommen att skicka in en spontanansökan till

 

Rådgivare till Tidaholms Sparbank

Vill du arbeta på en bank med stort kundfokus som satsar på den lokala marknaden?
Brinner du för god kundservice och det personliga mötet? 

Om Tidaholms Sparbank

Tidaholms Sparbank är en fristående bank med kontor i Tidaholm, Mullsjö och Hjo. Vi är 51 anställda och har över 120 år erfarenhet av att driva bank. Vår lokala förankring ger oss en unik möjlighet att vara en del av samhällsengagemanget. Vi kan erbjuda de flesta banktjänsterna för privat- & företagskunder samt juridisk rådgivning för privatkunder och har idag ca 25 000 kunder. Tidaholms Sparbank är banken som präglas av engagemang, personlighet och tillgänglighet. Sparbankerna har för fjärde året i rad fått utmärkelsen ”Sveriges nöjdaste privatkunder” och ”Sveriges nöjdaste företagskunder” i den årliga undersökningen SKI Bank 2023.

Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng och fortsätta skapa affärsrelationer och nöjda kunder på vårt kontor i Mullsjö.

Om tjänsten

Som rådgivare är du kontorets ansikte utåt och är ofta kundens första kontakt med banken. Här ansvarar du för att lyhört och med omtanke möta alla våra kunders spontana behov. Du har en hög servicegrad för att ge kunden en positiv upplevelse av banken. Du arbetar även med att vägleda kunder vidare till våra olika specialister så kunden får hjälp utifrån sitt personliga behov.

Om dig

Vi söker dig som vill skapa goda och långsiktiga kundrelationer utifrån våra värdeord: engagemang, personlighet och tillgänglighet. Du är positiv, social och pedagogisk som skapar förtroende i kundmötet. Du är serviceinriktad och strukturerad med en ambition att överträffa kundens förväntningar. Du ska trivas att arbeta i en företagskultur som präglas av gemenskap och lagkänsla. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av kundservice, med fördel inom bank- & finansbranschen. Du har ekonomisk utbildning, eller likvärdig som arbetsgivaren bedömer som lämplig. 

Vi ser gärna att du har en lokal förankring till Mullsjö-området.

Sparbanken lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 % med placeringsort Mullsjö

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till personal@tidaholms-sparbank.se

Sista ansökningsdag: 29 februari 2024 men urval och intervju sker löpande.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Marie Oscarsson, kontorschef Mullsjö: 0392- 376 03

Vi ser fram emot din ansökan!